Dental Centar Ostojić d.o.o.
Resnički put 48, 10 000 Zagreb

Uklanjanje kožnih promjena

Uklanjanje kožnih promijena nije samo estetski benefit nego i zdravstveni. Ne zanemarujte nepravilne i amorfne kožne promijene i naručite se na pregled već danas!

_

Imate izrasline po tijelu koje vas funkcionalno i estetski smetaju?

Ako na koži imate promjenu koja mijenja oblik, veličinu, boju ili Vam jednostavno estetski smeta u Dental centru Ostojić možete brzo i bezbolno odstraniti kožnu promjenu.

Uklanjanje kožnih promjena

Koža je podložna pojavi različitih vrsta promjena koje svrstavamo u dobroćudne i one zloćudne.Vecinom su to dobroćudni madeži različitih vrsta i oblika. S dobi je koža sve duže izložena ultraljubičastom zračenju koje dodatno potiče nastajanje i promjenu tvorbi na kozi.

Uz madeže na koži se mogu pojaviti trihilemalne ciste, lipomi, keratoze ali i kožni tumori poput bazocelularnog i planocelularnog karcinoma te melanoma. S toga ako na kozi imate promjenu koja mijenja oblik, veličinu, boju ili Vam jednostavno estetski smeta, slobodno se javite kako bi Vam se ista sigurno odstranila.

Kandidati za zahvat su osobe oba spola svih uzrasta. Odstranjenje kožnih promjena se izvodi u lokalnoj anesteziji, traje kratko, a šavovi se uklanjaju već za 5 dana te se operirano područje može tretirati posebnim kremama kako bi ožiljak bio sto manje vidljiv. Svaku odstranjenu promjenu šaljemo na patohistološku analizu, te će te rezultat iste dobiti u roku od 7 dana.

Usluge estetske medicine

Mezoterapija

Uskoro u ponudi

Blefaroplastika

Uskoro u ponudi

Otoplastika

Uskoro u ponudi

Uklanjanje kožnih promjena

Uskoro u ponudi

Drakula lift

Uskoro u ponudi

Estetska dermatologija

Uskoro u ponudi

Tražite dodatne informacije?

Dođite direktno na našu adresu ili nas kontaktirajte mailom ili telefonom

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjelja

Zatvoreno