Dental Centar Ostojić d.o.o.
Resnički put 48, 10 000 Zagreb

Estetska dermatologija

Tretmani lica uz pomoć Fotona© lasera za estetsku dermatologiju

Vratite svome licu mladenački izgled

Tretmani estetske dermatologije Fotona© laserima

Laserski tretman se pokazao kao najučinkovitiji pristup trajnoj regeneraciji kože lica i uklanjanju bora. Laserski tretmani lica uzrokuju promjene u količini i strukturi kolagena što ukazuje na mlađu kožu, kao i na regeneraciju svih slojeva kože.
Metoda za pomlađivanje lica, obnovu kože i uklanjanje bora selektivno uklanja gornji sloj kože dok toplinski stimulira dublje slojeve kako bi se obnovili svi strukturni dijelovi kože. Za to se koristi lasersko svjetlo Erbium/Er:YAG (kao i kolagen i elastik koji su nam posebno važni).
Krajnji rezultat je dubinski regenerirana koža koja se osjeća i izgleda mlađe, ima mladenačkiji izgled i boju te je čvršća i zategnutija.

Estetska dermatologija Fotona© laserom

Laserski facelifting je potpuno novi, vrhunski zahvat za pomlađivanje lica. Neinvazivan je i izvodi se dijelom na unutarnjoj strani u usnoj šupljini, a dijelom na vanjskoj strani lica. Djeluje u cijeloj dubini kože. Tretman traje oko 20 minuta, rezultati su vidljivi odmah, a tretman bi bilo dobro ponoviti minimalno još 2 puta kako bi učinak bio potpun.

Kako ću se osjećati nakon terapije i koliko je vremena potrebno za oporavak ?

U većini slučajeva nakon tjedan dana, nema vidljivih znakova tretiranja osim naravno pozitivnog učinka. Moguća je pojava crvenila jedan do dva dana.

Kakva je njega potrebna nakon postupka ?

Prvi tjedan se koža treba njegovati prema našim preporukama, a nakon toga prema vlastitim željama i kremama sa zaštitnim faktorima

Tražite dodatne informacije?

Dođite direktno na našu adresu ili nas kontaktirajte mailom ili telefonom

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjelja

Zatvoreno