Dental Centar Ostojić d.o.o.
Resnički put 48, 10 000 Zagreb

Blefaroplastika – korekcija očnih kapaka

Riješite se crnih i sivih podočnjaka koji narušavaju Vaš izgled i vratite svježinu na vašem licu.

_

Muče Vas podočnjaci i višak kože na vjeđama?

Umor, stres, godine… Sve to po malo ostavlja traga na našoj koži i našem licu. Crni trajni podočnjaci, višak kože ispod i iznad čiju uvelike mogu narušiti cjelokupan estetski izgled kod osobe. Također višak kože ispod ili iznad očiju ili napuhane očne vjeđe znaju biti i genetski uvjetovani.

Blefaroplastika ili korekcija očnih kapaka je estetski zahvat koji uklanja ili prenosi višak kože i tkiva oko očnih kapaka.  Jednostavan je zahvat koji se može izvesti u više tehnika i traje od sat do dva sata, ovisno da li se radi zahvat donjih, gornjih ili oboje ili čak u kombinaciji s Faceliftingom.

Blefaroplastika

Blefaroplastika ili korekcija očnih kapaka je estetski zahvat koji uklanja ili prenosi višak kože i tkiva oko očnih kapaka. Jednostavan je zahvat koji se može izvesti u više tehnika i traje od sat do dva sata, ovisno da li se radi zahvat donjih, gornjih ili oboje ili čak u kombinaciji s Faceliftingom.

Korekcija kapaka je doista individualan operacijski zahvat koji se izvodi u lokalnoj anesteziji. Treba se prepustiti u ruke velikom stručnjaku upravo jer se radi o najtanjim i najsenzualnijim dijelovima kože i s obzirom na to da se radi o očima koja su ogledalo duše i bitna estetska stavka na našem licu, potrebno je dati se u sigurne i iskusne ruke.

Operacija se izvodi tako što se, ako se radi o operaciji gornjih kapaka, čini rez u naboru te se odstranjuje višak kože i masti. Rana se zašije i stavljaju se flasteri koji se nose oko 6 dana.

Operacija donjih kapaka izvodi se tako da se rez čini netom ispod linije trepavica te se isto odstranjuje višak kože i masti ili se ta mast preraspodjeljuje. Na zašiveni rez stavljaju se flasteri.

Usluge estetske medicine

Mezoterapija

Uskoro u ponudi

Blefaroplastika

Uskoro u ponudi

Otoplastika

Uskoro u ponudi

Uklanjanje kožnih promjena

Uskoro u ponudi

Drakula lift

Uskoro u ponudi

Estetska dermatologija

Uskoro u ponudi

Tražite dodatne informacije?

Dođite direktno na našu adresu ili nas kontaktirajte mailom ili telefonom

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjelja

Zatvoreno