Drakula lift – plazma obogaćena trombocitima za pomlađivanje

Vaše tijelo krije eliksir mladosti a to je vlastita krv!

Priuštite si tretman koji koriste poznate holywoodske zvijezde

Jedan od najnovijih tretmana u pomlađivanju lica je plazma lifting ili Drakula lift. To je postupak prilikom kojeg licu podarujemo svježiji izgled s upotrebom vlastite obrađene plazme.

Ovaj tretman su osmislili švicarski stručnjaci s ciljem da se koža bolje oporavi od opekotina na licu i da se uspore prvi znaci starenja.

Najbolji kandidati za ovaj tretman su osobe oba spola kod kojih su se pojavile prve bore te one s kronično suhom kožom i s nekom vrstom pigmentiranih promjena.

Drakula lift (plazma obogaćena trombocitima za pomlađivanje)

Jedan od najnovijih tretmana u pomlađivanju lica je plazma lifting ili Drakula lift.

Tijekom tretmana prvo na čisto lice nanesemo kremu s lokalnim anestetikom ili apliciramo lokalnu anesteziju. Potom izvadimo krv iz ruke pacijenta, najčešće je to jedna epruveta krvi kao kod vađenja krvi za klasičnu krvnu sliku. Potom se pacijentova krv centrifugira kako bismo iz nje izdvojili plazmu obogaćenu trombocitima (engl. ”plateled rich plasma”). Potom se dodaje kalcij klorid koji u dodiru s kožom aktivira matične stanice povezane s proizvodnjom kolagena i elastina zaslužnih za svjež izgled lica.

Plazmu apliciramo na kožu lica posebnim instrumentom koji sadrži mikroskopske rupice. Sam tretman traje oko sat vremena, a za najbolje rezultate potrebno je učiniti 3-4 tretmana svakih 4-5 tjedana. Nakon toga svjež izgled se održava svakih godinu dana. Ovaj tretman se često kombinira s aplikacijom dermalnih filera ili botoksa što pospješuje konačni izgled mlađeg, svježeg i njegovanog lica.

Tražite dodatne informacije?

Dođite direktno na našu adresu ili nas kontaktirajte mailom ili telefonom

Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

embedgooglemap.net

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjelja

Zatvoreno

Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

embedgooglemap.net