Dental Centar Ostojić d.o.o.
Resnički put 48, 10 000 Zagreb

Drakula lift – plazma obogaćena trombocitima za pomlađivanje

Vaše tijelo krije eliksir mladosti a to je vlastita krv!

Priuštite si tretman koji koriste poznate Holywoodske zvijezde

Jedan od najnovijih tretmana u pomlađivanju lica je plazma lifting ili Drakula lift. To je postupak gdje licu podarujemo svježiji izgled s upotrebom vlastite obrađene plazme.

Ovaj tretman su osmislili švicarski stručnjaci s ciljem da se koza bolje oporavi od opekotina na licu i da se uspore prvi znaci starenja.

Najbolji kandidati za ovaj tretman su osobe oba spola kod kojih su se pojavile prve bore, te kod onih sa kronično suhom kozom i nekih vrsta pigmentiranih promjena

Drakula lift (plazma obogaćena trombocitima za pomlađivanje)

Jedan od najnovijih tretmana u pomlađivanju lica je plazma lifting ili Drakula lift.

Tijekom tretmana prvo na čisto lice nanesemo kremu s lokalnim anestetikom ili apliciramo lokalnu anesteziju. Potom izvedimo krv iz ruke pacijenta, najčešće je to jedna epruveta krvi kao kod vađenja krvi za klasičnu krvnu sliku. Potom se pacijentova krv centrifugira kako bi iz nje izdvojili plazmu obogaćenu trombocitima (eng.:”plateled rich plasma”). Potom se dodaje kalcij klorid koji u dodiru s kozom aktivira matične stanice povezane s proizvodnjom kolagena i elastina zaslužnih za svjež izgled lica.

Plazmu apliciramo na kozu lica posebnim instrumentom koji sadrži mikroskopske rupice. Sam tretman traje oko sat vremena, za najbolje rezultate je potrebno učiniti 3-4 tretmana svakih 4-5 tjedana. Nakon toga svjež izgled se održava svakih godinu dana. Ovaj tretman se često kombinira s aplikacijom dermalnih filera ili botoksa sto pospješuje konačni izgled mlađeg, svježeg i njegovanog lica.

Tražite dodatne informacije?

Dođite direktno na našu adresu ili nas kontaktirajte mailom ili telefonom

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjelja

Zatvoreno