Povećanje usana dermalnim filerima

Punije i veće usne svakim danom postaju sve traženija usluga estetske medicine.

Želite oblikovati, povećati ili pomladiti svoje usne?

Punije i veće usne svakim danom postaju sve traženija usluga estetske medicine. Pojava dermalnih filera kao neinvazivnih estetskih tretmana koji rezultate daju – odmah, povećanje usana svrstavaju u jedan od najzastupljenijih estetskih tretmana. Zahvat je minimalno invazivan, traje 15 – 30 minuta, ovisno o veličini površine koja se tretira, i pacijenti su slobodni nakon tretmana vratiti se svojim svakodnevnim obavezama. Kandidati za povećanje usana su punoljetne osobe oba spola koje imaju želju poboljšati svoj estetski izgled.

Akcija na dermalne filere marke Teoxane u Dental Centru Ostojić
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Povećanje usana dermalnim filerima

Hijaluronska kiselina je glavni sastojak u dermalnim filerima. To je vrsta glikozaminoglikana i skraćeno ju pišemo HA. Poznata je i pod nazivima hijaluronan ili hijaluronat, a danas je dostupna u većini kozmetičkih preparata (injekcija, krema, seruma, itd.). HA je molekula želatinozne strukture i njeno glavno svojstvo je zadržavanje vode. Njena uloga je popunjavanje „praznina“ između tkiva i služi kao svojevrsni amortizer, te tako reducira njihovo trošenje. HA hidratizira kožu, kosu te oči. Ta vrlo važna molekula otkrivena je 1934., ali njena primjena i popularnost u kozmetičkoj industriji nastupaju tek posljednjih dvadesetak godina.

Iako je HA zastupljena u našem tijelu, svakodnevno se razgrađuje i sintetizira. S godinama se u tijelu smanjuje njena koncentracija te se tonus mišića jednostavno opušta i pojavljuju se bore. S obzirom na to da HA hidratizira kožu, stimulira proizvodnju kolagena u koži, služi kao antioksidans, održava elastičnost kože te ima antibakterijska i antiupalna svojstva, a njena koncentracija opada s godinama, estetska medicina pronašla je način kako nadomjestiti izgubljeno. HA povećava vlažnost kože i odgovara svim tipovima kože stoga je primjenjiva kod svakoga!

Velika obmana kozmetičke industrije koja HA prodaje u kremama, serumima i ostalim kozmetičkim proizvodima je ta da je koncentracija HA u proizvodu 99 % ili npr. 75 %, što nije istinita informacija, jer je to mješavina HA i vode. Osim toga kreme i serumi se apliciraju na površinu kože i tako izvlače vlagu iz nje, te tako brže isušujete kožu te posežete za novim kremama ili serumima te ulazite u začarani krug bez konkretnog rješenja problema. Aplikacijom injekcija HA se direktno ubrizgava i popunjava udubine na koži i tako dugotrajnije rješava problem.
Devedesetih godina prošlog stoljeća u Švedskoj nastao je prvi dermalni filer na bazi hijalurona i od tada se estetska medicina u potpunosti promijenila. U Dental Centru Ostojić koristimo Teoxane dermalne filere.

Opasne silikonske filere zamijenili su gelovi koji su se mogli puno bolje modelirati, nisu trajni pa se i eventualni neželjeni estetski učinak mogao rastopiti i tako ponoviti cjelokupan postupak. Tako se pacijentima mogao pružiti u potpunosti prirodan tretman koji daje potpuno prirodan, mekan i senzualan izgled usana.

Iako ima na tisuće proizvođača dermalnih filera i njihova proizvodnja raste iz dana u dan zbog sve veće potražnje, mi smo se odlučili koristiti siguran proizvod iza kojeg stoje desetljeća testiranja i ulaganja u savršenu formulu. Osim toga Teoxane uz neke druge dermalne filere sadrži u sebi i sastojak lidokain kao lokalni anestetik koji tretman čini u potpunosti bezbolnim. Ishod tretmana hijaluronskim dermalnim filerima traje između 6-9 mjeseci te se onda postupak može ponoviti, ovisno o željama pacijenata. U većini slučajeva potreban je samo 1 ml filera koji se pod stručnim rukama profesionalaca lijepo raspoređuje po spornim područjima te se tako dobiva potpuno prirodan i pun izgled usana i postiže se potpuna simetrija lica.

Tražite dodatne informacije?

Dođite direktno na našu adresu ili nas kontaktirajte mailom ili telefonom

Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

embedgooglemap.net

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjelja

Zatvoreno

Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

embedgooglemap.net