Dental Centar Ostojić d.o.o.
Resnički put 48, 10 000 Zagreb

Mezoterapija lica

Osvježite i regenerirajte kožu Vašeg lica koktelima vitamina, minerala, HA i antioksidansa!

Revitalizirajte kožu svog lica!

Nanošenjem raznih krema i pudera tijekom godina na površini kože stvara se neprobojni zid koji onemogućava pravilno “disanje” kože. Sloj mrtvih stanica sprječava ulaz željenim sastojcima iz kozmetičkih proizvoda koje kupujemo i trošimo silne novce, a istovremeno sloj mrtvih stanica na koži sprječava izlazak toksina i nepoželjnih sastojaka iz tijela.

Odvažite se i dogovorite svoj termin već danas i uvjerite se u učinkovitost ovog tretmana koji postaje velika pomoć u revitalizaciji kože Vašeg lica!

Mezoterapija

Mezoterapija je postupak unosa svojevrsnih koktela čiji su sastav vitamini, minerali, HA, antioksidansi čiji se unos u kožu vrši laganim i bezbolnim ubodom malih iglica. Može se koristiti ručni unos ili mehanički putem pištolja, ovisno o odluci liječnika.

Ovim postupkom omogućujete unos potrebnih hranjivih tvari u kožu lica i puno je učinkovitije od bilo koje skupe kupovne kreme ili seruma.

Najbitnija stavka ovog postupka je korištenje kvalitetnih supstanci i dobar omjer sastojaka koji se stapaju u taj koktel te ponavljanje tretmana više puta. Koža nakon kratkog vremena vraća svoju svježinu i osoba izgleda mlađe i ljepše.

Ovisno o dobi i stilu života, pacijentu će doktor odrediti individualnu terapiju i količinu potrebnih tretmana godišnje.

Tražite dodatne informacije?

Dođite direktno na našu adresu ili nas kontaktirajte mailom ili telefonom

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjeljom i praznikom

Zatvoreno

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

08:00 - 14:00

Nedjelja

Zatvoreno